Premier termékek » Arcápolás

BIOX SZETT
L1-L2-A80
BIOX SZETT
Ár:
65000 HUF
Leírás
A botox alternatív verziója, mely az arc izomzatának megbénítása és injekció nélkül adja ugyananzt az ereményt, amelyet botox-kezeléssel elérhetünk.

A csomag három termékből áll:
- BIOX termál szépség élmény maszk,
- BIOX intenzív öregedésgátló szérum
- BIOX öregedésgátló krém

A legjobb eredmény elérése érdekében érdemes a három terméket kúraszerűen együtt alkalmazni és a kúrákat évente ismételni. Egy-egy kúra körülbelül három hónapig tart. Ezután kilenc hónap szünetet tartunk, majd ismét egy három hónapos kúra következik.

A szett alkalmazása:
A pakolást hetente egyszer kell használni, - kivéve az első két hetet, amikor is kettőször. Benedvesítjük, a rózsaszín ásványi koronggal kör-körös mozdulatokkal átmasszírozzuk - mintha szappan lenne -,majd folyó vízzel lemossuk arcbőrünket.
Ahol mimikai ráncok vannak, ott egy picit több időt fordítunk a masszírozásra. Ezután a korongról leitatjuk a vizet és visszatesszük a helyére. Nagyon fontos, hogy minding szárazon kerüljön vissza a tégely tetejére!!!
Ezután következik a pakolás, melyet a még mindig nedves-vizes arcra viszünk fel. (Az ujjbegyünket használjuk a maszk szétterítésére az arcon.)
A pakolás 15-20 percig marad fenn, majd lemossuk.
Ezután következik a biox szerum, végül legutoljára a biox cream felvitele. Mindkettőt jól bemasszírozzuk a bőrbe.

A szérumot, illetve a krémet nemcsak a pakolások alkalmával kell használni, hanem nap, mint nap. Méghozzá naponta kétszer, - reggel és este. Ez azt is jelenti, hogy míg a kúra tart, semmilyen más nappali, illetve éjszakai krémet nem kell használnunk.

Mind a szérumot, mind a krémet az arc egész felületére vigyük fel, - beleértve a szem környékét is!

FELEJTSE EL A BOTOXOT! A PREMIER BIOX TERMÉKEIVEL UGYANAZT AZ EREDMÉNYT INJEKCIÓ ÉS FÁJDALOM NÉLKÜL MEGKAPJA! VÁSÁROLJON MOST!
Összes oldalletöltés: 314238 megtekintés 2009.10.26 óta
© 2009 ekcosmetics Minden Jog Fenntartva